Mijn account of inloggen

Create your sparkling bizz !

Wakker je ondernemersvuur weer aan met een creatieve vonk

Weet je nog?

Je stapt naar buiten bij de Kamer van Koophandel. Je hebt nu een bedrijf. Nu gaat het feest beginnen. Je maakt een sprong want je kan je geluk niet op!

De meest geweldige plannen buitelen over elkaar heen in je hoofd. Het kan gewoon niet mislukken, dit gaat helemaal goedkomen! Dit bedrijf is bestemd voor succes. JIJ bent bestemd voor succes!

Jouw Ondernemersvuur

Voel jij je vuur nog branden wanneer je mensen vertelt dat je een eigen bedrijf hebt? Praat je nog steeds vol passie over je business? Of vermijd je het onderwerp het liefst?

Kun je jouw aanbod nog vurig en zonder stotteren overbrengen? Of moet je toegeven dat je behoorlijk uitgeblust bent?

Denk je soms stiekem dat het misschien beter is om maar gewoon op te geven? Lijkt dat op dit moment de makkelijkste keuze te zijn? In loondienst krijg je tenminste gewoon elke maand betaald, en dan krijg je nog vrije dagen ook!

Maar was het daar nou niet mee begonnen? Die baan in loondienst wilde je toch juist niet meer?

Creativity is seeing what everyone else has seen and thinking what no one else ever thought

Albert Einstein

Vrijheid

Je bent toch juist gestopt met die baan en voor jezelf begonnen omdat je vrijheid wilde?

Create your sparkling bizz !

Wakker je ondernemersvuur weer aan met een creatieve vonk

Natuurlijk gaan we niet in 1 dag jouw bedrijf tot een succes maken. Hoewel wat we samen doen een magisch resultaat zal hebben zijn we natuurlijk geen tovenaars ;-P

Maar wat we wél doen is: Wij gaan aan de slag met jou!

Dubbele begeleiding

Je wordt begeleid door 2 coaches.
Nathalie is de creatieve held en Natasja weet alles van business bouwen op je eigen manier.

Heerlijke
lunch

Natuurlijk wordt ook de innerlijke mens niet vergeten en zal je tijdens de workshop goed verzorgd worden met onder andere een heerlijke lunch.

Younique aandenken

Na de workshop krijg je jouw Younique aandenken mee naar huis zodat je altijd een vonk paraat hebt om je vuur brandend te houden.

Let's fire it up!

We laten je diepgaand herinneren waar het ooit mee begon, we gaan het vuur in je lijf weer laten branden.

Je weet en je voelt je dromen weer, je passie is terug en je zit lekker in je vel. Daardoor zal jij het vertrouwen in jezelf terugkrijgen waarmee je de mensen aantrekt die willen hebben wat jij te bieden hebt. Je wordt dus magisch aantrekkelijk!

Je leert hoe je je perfectionisme vóór je kunt laten werken in plaats van tegen je.

En je gaat je creativiteit volledig opnieuw uitvinden en ontdekt hoe je deze in kunt zetten om je bedrijf tot een succes te maken en jouw dromen waar te maken.

Hoe gaat het in zijn werk?

Super dat je al tot hier gelezen hebt! 

We snappen dat je ook praktisch wat meer info nodig hebt dus daar komt ie:

1.

Waar en wanneer?

Deze workshop vind plaats op vrijdag 3 maart van 10 - 16 in het atelier van Nathalie in Ridderkerk

2.

Voorbereiding

Een week voor de workshop ontvang je een mail met alle info die je nodig hebt om van deze dag een succes te maken.

3.

Na afloop

Na afloop van de training maken we met elkaar nog een afspraak om bij elkaar te komen om de gemaakte Younique aandenkens op te halen.

Wie zijn wij?

Hi ! Ik ben Natasja...(rechts)

…een vrolijke Ondernemerscoach met een tikkeltje ADHD 😉

Ik help ambitieuze ondernemers om vol vertrouwen hun business te laten groeien zodat ze (weer) plezier, vrijheid en rust ervaren in hun bedrijf.

Ik werk niet met templates en vaste strategieën zoals veel andere coaches. Ik pas mijn coaching aan op datgene dat jij nodig hebt. Jij hoeft namelijk jouw business niet te bouwen zoals het hoort maar mag gewoon lekker doen wat jij het liefst wilt!

In mijn coachings gaan we aan de slag met jouw Financiële positie maar ook met jouw Mindset, Emoties en is er ook altijd een plekje voor een stukje Spiritualiteit, maar dan wel met beide voeten stevig op de grond 😉

...en ik ben Nathalie (links)

Met jarenlange ervaring in het geven van lessen keramiek aan volwassenen en kunstlessen aan kinderen heb ik een geheel eigen kijk ontwikkeld op de begrippen Kunst en Creativiteit.

Voor veel mensen zijn dit vage en ongrijpbare begrippen. Voor mij niet.

Ik zie dat veel mensen worstelen met blokkades waardoor ze onzeker zijn en denken niet goed genoeg te zijn.

Ik vind dat jammer want niets is zo fijn om te leven en creëren in flow.

Daarom help ik mensen met het vinden en ontrafelen van creatieve blokkades. Zodat ze deze in vertrouwen kunnen omzetten waardoor ze weer  durven creëren, niet alleen in kunst, maar ook in hun persoonlijke leven.

Create your sparkling bizz !

Wakker je ondernemersvuur weer aan met een creatieve vonk

Workshop met een spark

133
excl. BTW
  • Dubbele begeleiding
  • Heerlijke lunch
  • Younique aandenken

Veelgestelde vragen

Jazeker!

Wij geloven dat iedereen meer creativiteit in zich heeft dan je zelf mogelijk beseft. Dat is precies de reden waarom wij deze workshop organiseren.

Aan het einde van deze workshop besef jij ook dat je wel degelijk creatief bent. Wij leren je tenminste één techniek om jouw creativiteit naar boven te brengen.

Deze workshop is voor ambitieuze ondernemers die hun business verder willen laten groeien en daar wel een vonkje bij kunnen gebruiken.

Wij realiseren ons dat het ondernemerschap misschien niet meer zo voelt als toen je startte en willen juist met deze workshop jouw vuurtje weer aanwakkeren zodat jij weer vol plezier en vertrouwen je creativiteit in je business gaat laten spreken.

Deze workshop is niet voor jou als je liever wilt blijven op het punt waar je nu bent. Als je niet wilt groeien als persoon of in je bedrijf. 

Deze workshop is ook niet heel geschikt voor jou als je niet bereid bent om je handen letterlijk uit de mouwen te steken 😉

De workshop vindt plaats op vrijdag 3 maart in het Atelier van Nathalie in Ridderkerk.

Adres: Fazant 30 te Ridderkerk

We starten om 10 uur en zullen rond 16 uur klaar zijn.

Een paar weken na de workshop komen we nog een keer kort bij elkaar om de creaties op te halen die door Nathalie zijn afgewerkt. Dit is natuurlijk een moment om samen te vieren!

Wanneer jij iets maakt, met je handen, waar je je liefde en enthousiasme in hebt gestopt, dan heeft dat een superwaarde. Steeds wanneer je naar jouw creatie kijkt voel je weer het vuur en enthousiasme waarmee jij je business bent gestart. 

De realisatie dat je mogelijk creatiever bent dan gedacht maakt dan ook weer vele nieuwe ideeën in je los waarmee jij jouw business naar het volgende level tilt!

Geen probleem, dat slaan we er wel uit!

Geintje!

Wanneer jij inziet wat perfectionisme jou écht brengt…dan laat je het met liefde los. 

En waar je iets los laat ontstaat ruimte, voor creativiteit bijvoorbeeld 😉

Zeker!

Dat je je al langer bezighoudt met creatieve activiteiten is zeker een pluspunt. In deze workshop leren we jou juist om die creativiteit breder in te zetten en hoe je in jouw business die creativiteit voor je kan laten werken.

Nog een andere vraag?

Stel je vraag via het onderstaande formulier. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord!

Happy Profit draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches