Mijn account of inloggen

Jouw bedrijf ,
jouw ( spel ) regels

Dé 5 (spel)regels waardoor jij het ondernemersspel wint !

Dinsdag 1 februari 10.00 uur

Heb je een passie voor wat je doet, werk je hard maar merk je dat je het ondernemen soms lastig en daardoor niet meer zo leuk vindt ?
Zorg dan dat je dit webinar niet mist !

Jouw bedrijf , jouw ( spel ) regels

Datum & Tijd
1 februari 10.00 uur

Training door
Natasja Goossen

Dagen
Uren
Minuten

Tijdens dit webinar deel ik 5 toffe tips met je die er op de eerste plaats voor zorgen dat jij weer plezier krijgt (en houdt) in je business en die ook (minstens net zo belangrijk) zorgen dat jij succesvol wordt op jouw EigenWijze.

Ik vind ondernemen ontzettend leuk en zie het als een spel. Ik ga jou leren om ook dat spelelement toe te passen in jouw business zodat jij het spel kunt gaan winnen 😉

Meld je nu aan want dit wil je echt niet missen!

Been there, done that

Zelf ben ik te lang bezig geweest met dingen waarvan ik dacht dat het zo hoorde. Anderen deden het ook zo dus dan zal dat vast de manier zijn. Maar wat bij anderen wel werkte, werkte bij mij totaal niet. Ik snapte er niks van, wat deed ik toch verkeerd?

Inmiddels weet ik heel goed wat ik verkeerd deed en die fout zal ik niet snel nog eens maken! Nu ik volledig op mijn EigenWijze mijn business run heb ik bovenal veel meer plezier maar heb ik met veel meer gemak meer succes.

Ik ‘speel‘ elke dag in mijn business en trek daarmee de juiste klanten aan.

Ik werk nog steeds heel hard maar mijn business geeft me nu energie in plaats van dat het me elke dag leegtrekt zoals dat in het verleden wel gebeurde.

Ik gun jou ook datzelfde plezier en succes!

In dit gratis webinar neem ik je mee in hoe ik dagelijks ‘speel’ in mijn business. Hoe ik er steeds weer voor zorg dat ik plezier haal uit mijn werk en toch doe wat er nodig is om mij naar het volgende level te brengen.

Na het zien van dit webinar:

Jouw bedrijf , jouw ( spel ) regels

Datum en tijd:

Dinsdag 1 februari 10.00 uur

Dus: wil jij een serieus, succesvol én winstgevend bedrijf opbouwen, zorg dan dat je dit gratis webinar niet mist!

Heb je al een succesvol, winstgevend bedrijf maar haal je daar nog niet genoeg voldoening uit? Ook dan zou ik dit webinar zeker niet missen!

Wil jij met plezier geld verdienen met jouw passie, dan is dit gratis webinar voor jou!

Hi! Ik ben Natasja

Ik ben een vrolijke (geboren) Rotterdamse EigenWijze businesscoach met een ADHD-sausje. Ik barst van de energie en enthousiasme. Ik ben altijd eerlijk, haarscherp en direct; een grote mond maar een nog veel groter hart. Ik kan absoluut niet zonder mijn dagelijkse dosis vitamine H(umor) 😉

Ik ben ontzettend creatief en allergisch voor ‘kan niet’. Ik zoek dan ook graag de grenzen op van wat wél kan.

Ik geloof dat iedereen succes kan creëren. Belangrijker vind ik het echter dat je plezier haalt uit dat wat je doet. 

Ondernemen is een spel en dat spel kun je winnen op jouw EigenWijze.

Meld je hieronder aan voor het gratis webinar van dinsdag 1 februari 10.00 uur

Sharon van Wijngaarden
Sharon van WijngaardenSharon van Wijngaarden Fotografie
Lees verder
Het werd tijd om van mijn 'uit de hand gelopen hobby' een 'bedrijf' te maken.
Ik heb altijd het gevoel gehad dat er meer omzet te behalen was met mijn plannen maar miste soms focus om dit goed voor elkaar te krijgen.
Met het plan dat nu gemaakt is heb ik weer perspectief gezien.
Hierdoor ben ik anders naar de zaken in mijn bedrijf gaan kijken, waardoor ik nu wel het inzicht heb hoe ik het een winstgevend bedrijf kan maken en laten blijven zonder dat ik daar iets van mijn kernwaardes voor hoef in te leveren.
Nathalie de Waard
Nathalie de WaardYurnal.nl
Lees verder
Een Speeltuinsessie voor serieuze ondernemers? "Kom je bij me spelen?". Zo begon de uitnodiging.
'Jeetje, daar heb ik toch helemaal geen tijd voor...' Was mijn eerste reactie. Ik liet de uitnodiging even liggen.
Maar....hij kwam natuurlijk wel van Natasja Goossen, de nummer 4 businesscoach voor vrouwelijke ondernemers.
En eerlijk? ik was er wel even aan toe om iets heel anders te doen, even losgerukt te worden uit mijn dagelijkse beslommeringen. En ja, het kost wel wat, maar als ik een middagje met vriendinnen wegga dan ben ik al snel hetzelfde bedrag kwijt.
Kort samengevat: ik heb me aangemeld en daar heb ik geen spijt van gehad. Naast dat we lekker gespeeld hebben in de speeltuin heb ik belangrijke inzichten gekregen in mijn manier van ondernemen. bijvoorbeeld dat ik liever de lange, interessante weg neem dan de korte, snelle weg. Dat doe ik dus ook in het ondernemen...
Dit was echt een eye-opener voor me. Mijn collega-ondernemers kwamen tot heel andere inzichten. Zo interessant.
Ik kan het elke ondernemer aanraden. We zijn het spelen verleerd. Laat ons weer kind zijn in deze veel te serieuze wereld. Het komt je bedrijf absoluut ten goede.
Enne... als je vanaf nu bellenblaasbellen vanuit mijn tuin ziet opstijgen...weet dan dat ik op dat moment heel hard aan het werk ben.
Sybrinne Straver
Sybrinne StraverIn Beeld Fotografie
Lees verder
Nadat ik eerder mee had gedaan een een 5-daagse challenge, had ik vandaag mijn eerste 1 op 1 coaching met Natasja.
Ik ben heel blij met haar tips en feedback en heb mijn to-do lijst weer aangevuld.
Natasja is bovenal eerlijk en ze draait er niet omheen.
Dit vind ik heel prettig, want aan eerlijke feedback heb je het meest en dat helpt je groeien.
Natasja, nogmaals bedankt en hopelijk ga ik volgend jaar meer belasting betalen 😉
Joyce de Wit
Joyce de WitJoyce de Wit Coaching
Lees verder
Natasja is een fijne coach die mij echt enorm heeft geholpen.
Op een duidelijke, lekker nuchtere wijze laat ze mij mijn blinde vlekken zien.
Ze heeft hiermee niet alleen mij als ondernemer maar ook mijn business naar een hoger level getild.
Ik ben echt superblij met de geweldige resultaten die ik behaal met haar als coach!
Daisy van Tussenbroek
Daisy van TussenbroekWooing
Lees verder
Meer rust sinds ik met Natasja samenwerk!
Ze is een coach en sparringpartner.
Doel: groeien, zowel privé als zakelijk!
Mara van der Velden
Mara van der VeldenCactus Prikkelt
Lees verder
Ik heb met Natasja een Winstsessie gevolgd.
Ze gaf nieuwe inzichten en bruikbare tips om zelf mee aan de slag te gaan.
Daarnaast is ze vlot en direct waar nodig, maar wel tactvol.
Aanrader voor iemand die een businesscoach zoekt!
Anneke Lubbers
Anneke LubbersProlive
Lees verder
Natasja is mijn businesscoach.
Ze heeft voor mij een duidelijk en overzichtelijk plan gemaakt voor dit jaar.
Het traject startte met een intake waarin we mijn (winst) doelstellingen eens onder de loep namen. Dit mondde uit in een jaar- en kwartaalplan.
Voor het eerst heb ik een plan dat voor mij werkbaar en duidelijk is. Ik werk er nu een half jaar mee en mijn plannen komen uit ;-).
Doordat wij ieder kwartaal bij elkaar zitten en het plan steeds opnieuw bekijken en eventueel aanpassen is Natasja mijn financieel 'geweten' geworden. Ik denk wel 3x na voordat ik een nieuwe uitgave doe die niet in het plan is opgenomen. Mijn financiële keuzes zijn weloverwogen en doordacht en uitgaven moeten nu voldoen aan min doelstelling. Ik vind het echt fijn om met Natasja te werken.
Vorige
Volgende

Ben jij klaar om

het ondernemersspel te winnen ?

Happy Profit draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches