Mijn account of inloggen

Weet jij precies wat je te doen staat om jouw succes te creëeren en volgend jaar jouw doelen te bereiken ?

Meld je aan voor de live training en loop met een geweldig plan waarmee je jouw doelen voor 2023 gaat behalen de deur uit!

Heb jij dat ook ?

Dan is deze training echt iets voor jou!

Tijd om het helemaal anders te doen!

5 toffe effecten van deze training

1. Route

Je weet precies wat je nú te doen staat om stráks resultaten te behalen.

Iedereen kan zijn eigen succes creëeren, de sleutel tot dit succes is actie.

Met het actieplan dat je tijdens deze training gaat maken weet je precies welke acties jouw tot succes zullen leiden. Het enige wat jou te doen staat is het volgens van jouw route.

2. Focus

Zonder plan werk je vaak re-actief, naar de behoeften van een ander. Als je pro-actief werkt, vanuit een plan, weet je elke maand wat je te doen staat.

Een actieplan zorgt dat je altijd focus houdt op jouw missie en daarmee jouw doelen en jouw succes.

Niet alleen bij het maken van jouw Winstplan, maar een heel jaar!

3. Geld

Hoeveel geld leveren jouw inspanningen je eigenlijk op?

Bij het maken van dit plan bekijk je vooraf hoeveel geld jouw plannen je nu écht opleveren.

Want, zeg nou zelf, wordt het niet eens tijd dat je jezelf écht een goed en vast salaris gaat betalen?

4. Keuzes

Als je de juiste keuzes maakt, laat je je bedrijf groeien naar succes.

Dit plan maakt jouw keuzes helder en inzichtelijk.

Wat gebeurt er als je jouw prijzen verhoogt? Wanneer kies je ervoor om op vakantie te gaan? Is er ruimte om te investeren?

Allemaal vragen waar jouw plan het antwoord op geeft.

5. Rust

Een plan zorgt voor rust. 

Financiële rust: omdat je precies weet wat je plannen je écht opleveren.

Je weet wat je wilt en je hebt een duidelijk beeld wat je moet doen om dat te bereiken.

Je rent niet meer als een kip zonder kop van hot naar her, maar loopt heel bewust jouw uitgestippelde route naar succes.

* Bonus

Een plan maakt heel visueel hoe het jaar voor jou eruit gaat zien.

Je ziet in een oogopslag wat je te doen staat, maar ook wat het je oplevert.

Energie & plezier gegarandeerd! Niet alleen tijdens het maken van het plan maar het hele jaar door een geweldige drive om jouw doelen te realiseren!

" A goal without a plan is just a wish" - Antoine de Saint-Exupéry

Wat gaan we doen ?

In één dag neem ik je mee naar: wie jij bent, wat je doet én wat je verkoopt.

We maken een strategisch plan die jou gaat helpen om de omzet te maken waarmee je jouw doelen en dromen kunt verwezenlijken.

Ik geef je ook allerhande praktische handvatten om te zorgen dat dit plan niet weer het zoveelste plan wordt maar echt iets is waar jij je aan gaat houden zodat je volgend jaar december niet teleurgesteld hoeft toe te geven dat het weer niet gelukt is maar juist dat je langzaam maar zeker iedere maand dat 2023 vordert, je zekerder wordt omdat je aan alles voelt, maar ook aan je bankrekening ziet dat het je gewoon gaat lukken!

Het plan dat je deze dag maakt wordt door mij getoetst wat ervoor zorgt dat je niet na maand 4 balend de handdoek in de ring wilt gooien, maar je weet dat jouw plan haalbaar is en wat jij daarvoor te doen hebt.

You got this!

Hi! Ik ben Natasja...

…een vrolijke (geboren) Rotterdamse businesscoach met een ADHD-sausje.

Ik barst van de energie en enthousiasme. Ik ben altijd eerlijk, haarscherp en direct; ik heb misschien een grote mond maar een nog veel groter hart.

Ik kan absoluut niet zonder mijn dagelijkse dosis vitamine H(umor) 😉

Financiële vrijheid is voor mij heel simpel: genoeg geld hebben voor alles wat ik belangrijk vind in het leven (dus niet nooit meer hoeven werken).

Ik heb harde geldlessen geleerd in mijn leven; het draait niet zozeer om minder geld uit te geven, ik heb geleerd dat het veel belangrijker is om te weten hoeveel geld ik nu eigenlijk heb en voor welk doel.

Met die inzichten geloof ik heel sterk dat financiële vrijheid voor iedereen binnen handbereik ligt.

Het is dan ook mijn missie om zoveel mogelijk ondernemers te helpen dit te bereiken. Elke dag geniet ik ontzettend van mijn vak. Dit is mijn passie!

Deelnemers over Happy Planning:

Maken we samen jouw plan voor 2023 ?

Wanneer?  Zaterdag 10 december óf woensdag 14 december van 9.30 – 16.00

Waar?  De training vind plaats in een intieme setting in mijn praktijk in Barendrecht (Riederhoeve 17)

Jouw investering bedraagt  67,- ex btw.**

*Inclusief: voorbereidingsopdrachten,  een goed verzorgde en veelzijdige lunch en natuurlijk tussendoor ook voldoende lekkers om de interne mens meer dan tevreden te houden 😉
Na afloop plannen we samen een 1 op 1 sessie om jouw plan na te bespreken en de puntjes op de i te zetten zodat jij vol focus 2023 in gaat.

**Door beter te plannen met een helder doel voor ogen, met alles wat ik je op deze dag ga leren over plannen en actieplannen, met de realitycheck die je van mij krijgt maken we samen een plan dat bij jou past. Geloof jij dat je na deze dag 1 extra klant kan maken?

Is jouw antwoord volmondig JA op deze vraag? Dan is er maar 1 ding wat je nu nog te doen staat en dat is op onderstaande knop drukken!

Als jij niet gelooft dat je na deze dag 1 extra klant kan maken, mag ik je dan de serieuze vraag stellen waarom je nog steeds op deze pagina bent? Iets heeft je getriggerd, ik ben benieuwd wat dat is. Let me know!

Be prepared !

Als jij denkt dat we het deze dag alleen gaan hebben over plannen maken, een agenda en iets met Excel-bestanden dan heb je het mis

Deze dag wordt één groot feest met confetti waarin ik alle aspecten stop die ervoor zorgen dat jij jouw omzetdoel op de juiste manier vaststelt en dat vervolgens ook waar maakt.

Het gaat zelfs over: betrouwbaarheid, mindset, geld, maar ook over identiteit, commitment en opstaan voor je passie

Deze dag zit zo boordevol inhoud dat ik geloof dat dit de meest complete training op dit gebied is die op dit moment wordt aangeboden!

Veelgestelde vragen

Dat zou kunnen maar dat is op dit moment nog niet bekend.

Het is ook mogelijk om 1 op 1 met mij jouw Winstplan te maken.

Stuur mij even een mail via natasja@happyprofit.nl dan kijk ik met je mee wat er mogelijk is.

Nee, zeker niet! Deze dag is voor elke ondernemer zeer waardevol. Of je nu net begint met ondernemen of al 10 jaar bezig bent, een winstplan geeft ontzettend veel houvast, rust en helderheid.

Natuurlijk kun je, als je deze training als eens eerder hebt gedaan, bij mij of bij iemand anders, zelf jouw Winstplan maken.

Echter, de kracht zit hem erin, doe je dat ook? Ik weet zelf heel goed hoe het moet, maar toch doe ik het altijd met een groep omdat ik weet dat het er anders bij in schiet. Dan verval ik in de waan van de dag en gebeurt er niks 😉

Bovendien is het ontzettend fijn om een dag te sparren met andere ondernemers. Wie weet wat dat nog oplevert!

Happy Profit draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches