Mijn account of inloggen

Mark door de financiële wasstraat
Juli 2022

Een budgetcoach en een verzekeringsexpert vlooien op jouw verzoek je vaste uitgaven door en geven bespaaradvies. Deze keer Mark (55) uit Doetinchem met zijn partner en twee volwassen kinderen: ,,We hebben regelmatig moeite rond te komen, ondanks dat onze inkomsten in principe genoeg zijn.’’
Lees hier het hele artikel!

Joop gaat door de financiële wasstraat
Juni 2022

Een budgetcoach en een verzekeringsexpert vlooien op jouw verzoek je vaste uitgaven door en geven bespaaradvies. Joop (58) uit Apeldoorn gaat over minder dan tien jaar met pensioen en is al hard op weg zich voor te bereiden. Hij is benieuwd of de experts hem daar nog bij kunnen helpen. Check het hele artikel hier!

ZZP'er en burn-out
November 2021

Ondernemer zijn kan gepaard gaan met een hoop kopzorgen. Wat als je door al die stress in een burn-out belandt en al je inkomsten verliest? Ervaringsdeskundige Natasja Goossen en stresscoach Ruud Meulenberg weten hoe burn-outklachten ontstaan bij ondernemers en hoe je ze kunt voorkomen.
Lees hier het hele artikel!

Bijna een burnout maar nu weer in balans
September 2021

Prikkelbaar, hoofdpijn, slecht slapen: we hebben er allemaal wel eens last van, zeker als we het druk hebben. Gaat wel weer over. Toch? Natasja, Esmee en Claudio dachten er ook zo over, totdat ze zich realiseerden dat ze op het randje van een burn-out zaten. Ze vertellen hun persoonlijke verhaal én wat ze gedaan hebben om de juiste balans weer te vinden.
Check het hele artikel hier!

De top 10 beste businesscoaches voor vrouwen
Januari 2021

In dit artikel is een lijst van 10 succesvolle businesscoaches samengesteld die - specifiek voor de vrouwelije ondernemers - een echte aanwinst zijn om mee te werken.
Ik sta in deze lijst op een prachtige 4e plaats!
Check de hele lijst hier!

Samenwonen en financiën
Juni 2020

Adrian en Natasja verdelen hun geld over meerdere rekeningen.
Adrian Goossen (40) en Natasja Goossen (40) zijn allebei ondernemer. Ze zijn getrouwd en wonen met hun twee zoons van 10 en 15 in een koopwoning in Barendrecht.
Lees het hele artikel hier!

Huishoudpot
Oktober 2019

Natasja Goossen (40) is winstcoach (happyprofit.nl) . Haar man is business analist en ze hebben twee zoons (10 en 14) en een Berner sennenhond. Natasja vond geld vroeger een zorgendingetje, maar nu heeft ze voor zichzelf een slim systeem bedacht.
Lees hier het hele artikel!

In de spotlight
September 2019

In 2008 kwamen Natasja en haar man hun droomhuis tegen. Ze zetten hun huis te koop, kochten hun droomhuis en gingen ervan uit dat ze hun huis binnen een paar maanden verkocht zouden hebben. En toen stortte de markt in door de krediet crisis. Drie jaar waren ze huiseigenaar van twee huizen. Hoe is Natasja hiermee om gegaan en wat heeft ze ervan geleerd? “Als jij laat zien dat je van goede wil bent en je je schulden wilt aflossen, is er niemand die achter je aankomt.”
Klik om verder te lezen.

Vlaardingen Vandaag
September 2019

Dinsdag 24 september 2019 was ik te horen in de uitzending bij Linda Groenewegen (Vlaardingen Vandaag) op Omroep Vlaardingen. Ik vertel uitgebreid over Profit First en we gaan ook kort in op de veranderingen voor ondernemers naar aanleiding van Prinsjesdag.
Klik op play om te luisteren!

Saaiste dag van het jaar
December 2018

Natasja Goossen van Happy Profit zet Profit First ook in voor haar prive administratie, en leert haar kinderen direct dezelfde methode aan door hen 10% van al hun verkregen geld opzij te laten zetten. Zo kunnen zij alvast wennen aan het hebben van vaste lasten (of betalen van belastingen).
Lees het hele artikel hier!

Happy Profit draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches