Mijn account of inloggen

Ben jij bang voor geld?

Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op linkedin

Zeg eens eerlijk: ben jij bang voor geld?

Ik weet zeker dat jij direct zegt: “Nee, joh tuurlijk niet!”

Maar wacht even, blijf er even bij. Want ik vraag dit natuurlijk niet zomaar 😉

Ik spreek heel veel ondernemers die geld in mijn ogen als een excuus zien om maar niet datgene te hoeven doen wat nodig is om hun ideale leven te kunnen leiden dat is gefinancierd door hun business.

Investeren durven ze vaak niet want: “geen geld”.

Begrijp me niet verkeerd, ik weet als geen ander hoe het is om geen geld te hebben en ben dan ook de laatste die daar een oordeel over zal hebben. Maar ik ben ook de eerste die zal zeggen dat je met geld geld kunt maken.

" It takes money to make money "

Investeren is niet altijd een keuze. Soms is het echt noodzaak. Om verder te kunnen komen.

Als je op dit moment niet genoeg geld hebt om jouw ideale leven te leiden dan zal dat niet van het ene op het andere moment ineens anders zijn.

Stop met hopen op het winnen van de loterij!

  • Hoe vaak lig je op dit moment ‘s nachts wakker van het feit dat jouw business nog niet genoeg geld in het laatje brengt?
  • Voel je je schuldig dat je je kinderen niet alles kan geven wat je wilt?
  • Schaam je je nog omdat je aan de buitenwereld laat zien dat het zo goed gaat met je bedrijf maar van binnen weet jij wel beter?

Hou eens op om steeds maar vanuit die kramp te blijven ondernemen! Het kan ook anders!

Ondernemen is een spel, en jij kunt het spel winnen!

Ik gun jou een business waarin je vrij kunt spelen en toch genoeg geld kunt verdienen met datgene waar jij dolgelukkig van wordt!

Vraag gratis en vrijblijvend een Winstsessie met mij aan. Dan kijk ik met je mee waar jij geld laat liggen in je bedrijf en hoe jij kunt investeren in de groei van jouw bedrijf. Waag jij de sprong naar succes? Ik ben er voor je!

Aanbevolen artikelen

De Universiteit van het Leven

De schoolexamens zijn weer begonnen. Onze oudste is deze keer ook aan de beurt, hij doet de HAVO en heeft zijn eerste examen inmiddels al …

Wat zeg je?!

“We starten eerst met een algemene schouwing van de ruimte. Zo maken we een juiste inschatting van het fenomeen. We zullen in elk geval de …

Meedoen is belangrijker dan winnen

Ik woon aan de bekendste dijk van Barendrecht, de Voordijk. Als ik op mijn kantoor zit kijk ik vanuit mijn raam uit op de dijk. …

Happy Profit draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches