Profit First Dag 2021

Tijdens de 4e editie van de Nationale Profit First Dag op vrijdag 19 maart 2021 maak je op een laagdrempelige manier kennis met de Profit First methode.

Klinkt dit bekend ?

Happy Profit | Meer winst, meer vrijheid
Happy Profit | Profit First Master

Met de Profit First - methode :

Dit zegt deelnemer Sharon over de Introductie-workshop :

Ben jij erbij ?

Tijdens de 4e editie van de Profit First Dag op vrijdag 19 maart worden op diverse locaties in Nederland en Belgié workshops Profit First gegeven tegen een gereduceerd tarief.

Ik geef deze dag 2 workshops: een Introductie workshop en een Advanced workshop (voor als je al met Profit First werkt).

Deelname aan de workshop is GRATIS. Meld je hieronder aan voor de workshop naar keuze:

Introductie Profit First
vrijdag 19 maart 10:00 uur

Advanced Profit First | vrijdag 19 maart 14:00 uur

Introductie Profit First

Tijdens de workshop leer je :
  • De 4 essentiële basisprincipes van Profit First
  • Hoe het komt dat ondernemers met een groeiend bedrijf er tóch niet in slagen om méér winst te maken
  • Hoe financieel gezond jouw bedrijf nu eigenlijk is
  • Hoe je op een leuke, praktische en simpele manier jouw financiën kunt managen
  • Dé tip die je kunt toepassen om direct (de volgende dag al!) meer winst te maken

Advanced Profit First

Tijdens de workshop leer je :
  • Hoe je met Profit First je bedrijf kunt sturen
  • Met behulp van Profit First jouw doelen te behalen
  • De feedback van je bedrijf te interpreteren én gebruiken
  • Wat je kan toevoegen om het nog eenvoudiger te maken
  • Hoe je met Profit Fist ook je persoonlijke financiën kan managen

Wat klanten zeggen :

Marieke Valbracht
Marieke Valbracht
MVA Zakelijke Ondersteuning
Lees verder
Ik was al bekend met het concept Profit First en ik vind het een heel interessant systeem. Tijdens de workshop heb ik meer uitleg gekregen over het systeem en een hoop praktische voorbeelden door interactie vanuit de groep. De workshop heeft een goede opbouw en is door de duidelijke, normale taal heel goed te volgen. Het verdelen van de muntjes over de verschillende potjes is erg leuk om te doen. De workshop kan ik iedereen aanbevelen die inzicht wil in haar financiën.
Cheryl Brummelink
Cheryl Brummelink
Cheryl's Nagelsalon
Lees verder
Ik twijfelde of ik wel genoeg wist over de zakelijke kant van mijn bedrijf. Was ik financieel goed bezig? En kan ik daardoor de workshop wel volgen? En dat kan prima! De workshop heeft mij meer inzicht gegeven in hoe Profit First werkt voor mijn bedrijf. Maar ook tips en tools om er thuis zelf mee aan de slag te gaan. De workshop geeft je de juiste informatie, heeft leuke opdrachten om te doen en goede vragen om op te reageren. En Natasja doet dat met een mooie presentatie en verwoordt het zo dat je het goed begrijpt. Erg leuk om te doen was het gedeelte waarbij je munten in bekers moest stoppen om te kijken waar je geld naartoe gaat. Ik ga Profit First zeker toepassen in de praktijk. De workshop raad ik aan alle andere ondernemers aan zodat je inzicht krijgt in je bedrijf en je geld en je kan zien hoe het beter kan.
Meghan Adamsson
Meghan Adamsson
Dreads by Meghan
Lees verder
Ik wist niet hoe Profit First toepasbaar was op mijn bedrijf en hoe het zat met de percentages. De workshop heeft mij meer inzicht gegeven hierover en hoe ik een goede, duidelijke boekhouding bijhoudt, zonder dat dat veel moeite / tijd kost. Geen gedoe met cijfertjes of technische termen en goed gepresenteerd door Natasja. Het leukste vond ik het werken met de potjes om de munten te verdelen. Ook de percentages (gemiddelden) gaven inzicht. Ik raad deze workshop zeker aan. Het geeft duidelijkheid in de boekhouding, praktische handvatten en het is een eenvoudige methode om (meer) winst te maken.
Vorige
Volgende
Martiena de Graaf
Martiena de Graaf
Echt Presenteren
Lees verder
Ik vroeg me af of ik Profit First wel zou kunnen toepassen in mijn bedrijf aangezien ik nog steeds startende ben. En dat blijkt zeker te kunnen, ik heb dan ook direct meer bankrekeningen geopend na de workshop. Het heeft me meer inzicht, structuur en kennis opgeleverd, en dat is heel waardevol. Ik vind deze workshop zeker een aanrader om meer inzicht te krijgen in je eigen onderneming.
Jon Rijlaarsdam
Jon RijlaarsdamJon Rijlaarsdam Coaching
Lees verder
Ik twijfelde vooraf of de workshop wel voldoende inhoud zou bevatten. De workshop heeft mij inzicht gegeven in, en de voordelen laten zien van de Profit First methode, op een goede locatie, gegeven door een betrokken trainer en in een ongedwongen sfeer. Ook de oefeningen waren een leuke aanvulling op de theorie. De workshop raad ik zeker aan. Goed om op deze manier naar je financiën te kijken.
Ernst-Jan Bluijs
Ernst-Jan Bluijs
Prowinst.nl
Lees verder
Ik had weleens iets over Profit First gehoord, maar ik vroeg me af of deze methode wel iets voor mij was. Door de workshop heb ik meer inzicht gekregen en is er minder chaos in mijn financiële situatie. Ik heb nu ook een bruikbaar plan om actie te kunnen ondernemen. Ik vond het leuk, maar ook confronterend om je omzet te verdelen over de verschillende doelen. Ook als je niet zo'n affiniteit hebt met boekhouding en administratie is de workshop goed te volgen. Er hing een gezellige, ongedwongen sfeer. Ik zou deze workshop zeker aan anderen aanraden omdat het een supergoede start is om je financiële situatie te verbeteren. Ik denk niet dat ik zo enthousiast over Profit First zou zijn als ik alleen het boek zou hebben gelezen.
Vorige
Volgende

Natasja Goossen

Financieel Businesscoach | Profit First Coach
Begin 2017 ben ik door Femke Hogema enthousiast geraakt over Profit First. Ik zag direct hoe deze methode mijzelf, maar ook mijn klanten zou helpen meer inzicht te krijgen en winst te maken. Ik heb Profit First direct in mijn eigen bedrijf geïmplementeerd en ervaar sindsdien veel meer vrijheid omdat ik altijd in één oogopslag kan zien hoe mijn bedrijf ervoor staat. En dat gun ik elke ondernemer! In oktober 2017 ben ik toegelaten tot de opleiding tot Profit First Professional en in februari 2018 ben ik als een van de eersten in Nederland gecertificeerd. Inmiddels ben ik de langst in Nederland gecertificeerde Profit First Professional.

Veelgestelde vragen

Abosluut! Je hoeft geen kennis van balansen, jaarrekeningen en ander boekhoudkundig jargon te hebben. De enige cijfers die er voor Profit First toe doen, dat zijn de cijfers op je bankrekening.
Nee, je boekhouding blijft gewoon bestaan. Die heb je bijvoorbeeld nodig voor je belastingaangifte. Profit First zorgt wel voor direct inzicht in hoe je bedrijf ervoor staat, daar heb je jouw boekhouding niet meer voor nodig.
Jazeker! Profit First is zeker ook geschikt voor starters. Hoe gaaf is het om als starter direct jouw winst apart te zetten en daardoor een succesvol bedrijf te bouwen?
Ja, zeker ondernemers die al lange tijd een bedrijf runnen verdienen het om met Profit First een gezond en winstgevend bedrijf te bouwen.
Absoluut! Ook jij gaat als je met Profit First werkt direct winst maken.
Natuurlijk zal je tijdens de workshop dingen horen die je ook al in het boek hebt gelezen. Echter, ik vertel vanuit mijn eigen ervaringen waardoor het toch kan zijn dat je nieuwe informatie hoort. Daarnaast ga je tijdens de workshop ook zelf aan de slag zodat je de theorie gelijk in de praktijk kan brengen. De interactie van de groep zorgt ervoor dat je praktijkgerichte informatie krijgt die je niet in het boek zal terugvinden.

Deze workshops geef ik niet regelmatig. Ik kan helaas niet zeggen wanneer je weer een kans krijgt 😉

 

Ben jij erbij ?

Introductie Profit First: Vrijdag 19 maart 2021 | 10.00 - 12.00 uur

Advanced Profit First: Vrijdag 19 maart 2021 | 14.00 - 16.00 uur

Scroll naar top
Happy Profit draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches