Mijn account of inloggen

De definitie van waanzin

Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op linkedin

De definitie van waanzin is: “Hetzelfde blijven doen maar een ander resultaat verwachten”

Waarschijnlijk ken je deze uitspraak al en vind je deze ook heel erg logisch. Toch zie ik het nog veel te vaak gebeuren dat we dit zo doen. En no worries: ik maak me daar zelf ook nog weleens schuldig aan hoor!

Te vaak zijn we gefrustreerd omdat iets maar niet wil lukken maar als je nou eens heel eerlijk bent: Hoe lang ben je dan al krampachtig bezig in je business zonder het door jou gedroomde resultaat te bereiken? En hoe lang wil of kun je daar nog mee doorgaan?

Begrijp me niet verkeerd; succes creëren kost geduld, tijd en energie, dat realiseer ik me zeker. Maar ik zie echt nog veel teveel ondernemers het plezier in het ondernemen verliezen omdat ze te lang blijven focussen op iets dat niet werkt.

En dat is dus wel degelijk waanzin. Waarom zou je jezelf dat aandoen?

Waarom zou je jezelf steeds weer de teleurstelling in werken? Kun je niet beter op zoek gaan naar iets dat wel werkt? Een manier vinden die het ondernemen niet alleen makkelijker, maar ook nog eens veel leuker maakt?

Dat brengt me gelijk op mijn volgende punt: zoveel ondernemers blijven veel te lang alleen hannesen. Durven niet te investeren in hulp. Zo zonde! Want wie zegt dat je als ondernemer alles in je uppie moet doen? Natuurlijk hoeft dat helemaal niet!

Durf te investeren in jezelf, in je bedrijf en in je toekomst !

Als je alles alleen blijft doen dan ontstaat er een soort ‘vakblindheid’, een grote blinde vlek voor je eigen (on)kunde. Dan kan het enorm bevrijdend zijn om van iemand anders te horen dat wat je aan het doen bent echt niet handig is. Gewoon omdat je het zelf niet ziet.

In mijn nieuwste workshop ‘Maak van je bedrijf jouw speeltuin’ is dat precies wat ik je laat zien. Ik laat je zien waar jij in je bedrijf nog niet handig bezig bent, waar jij nog in een kramp onderneemt en waar jij misschien nog wel teveel aan het hannesen bent.

Ik leer je hoe je de spelregels van het ondernemen zo kunt buigen dat ze voor jou gaan werken en hoe je je bedrijf kan gaan zien als jouw speeltuin zodat ondernemen weer echt leuk wordt en je magisch aantrekkelijk wordt voor je klanten zodat je succes gaat aantrekken.

De investering voor deze workshop is € 37,- ex btw. Ook als je niet durft te investeren in jezelf of je bedrijf is dit bedrag natuurlijk echt een no-brainer! Waar heb je 4 uur lang een businesscoach tot je beschikking voor nog geen tientje per uur? En dan krijg je ook nog een lunch erbij 😉

Meld je hier aan voor de workshop. Er is op dit moment keuze uit 2 data: vrijdag 23 juli of vrijdag 27 augustus. Wees er snel bij want vol=vol!

Aanbevolen artikelen

De Universiteit van het Leven

De schoolexamens zijn weer begonnen. Onze oudste is deze keer ook aan de beurt, hij doet de HAVO en heeft zijn eerste examen inmiddels al …

Wat zeg je?!

“We starten eerst met een algemene schouwing van de ruimte. Zo maken we een juiste inschatting van het fenomeen. We zullen in elk geval de …

Meedoen is belangrijker dan winnen

Ik woon aan de bekendste dijk van Barendrecht, de Voordijk. Als ik op mijn kantoor zit kijk ik vanuit mijn raam uit op de dijk. …

Happy Profit draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches