Mijn account of inloggen

Workshop

Maak van je business jouw speeltuin

Als je de spelregels van het ondernemen snapt, dan kun je het spel winnen!

Gaat dit over jou ?

Je bent inmiddels alweer een poosje ondernemer. Je bent je bedrijf gestart omdat je graag vrijheid wilde en de dingen graag op jouw EigenWijze wilde doen.

Maar:

Jouw bedrijf is jouw speeltuin | Happy Profit

Zou ondernemen niet veel leuker zijn als :

Jouw bedrijf is jouw speeltuin

Workshop

Maak van je business jouw speeltuin

Tijdens deze ‘speelse’ workshop ga je aan de slag met de balans tussen serieus en bloedfanatiek een business bouwen en aan de andere kant ook je bedrijf als jouw speeltuin zien zodat je je grenzen gaat oprekken en je weer volledig out-of-the-box jouw business gaat bouwen.

Ik leer je het ondernemerschap te zien als een spel zodat jij meer plezier gaat ervaren in je business en je daardoor magisch aantrekkelijk wordt voor jouw klanten.

Geldboom | Happy Profit

Locatie

Dit is een live (offline) workshop.
Ik heet je graag welkom op:
Riederhoeve 17 te Barendrecht

Datum en tijd

Vrijdag 26 augustus 2022

Van 11.00 tot 15.00 uur

Investering

47,- ex btw
*Inclusief lunch
Een no-brainer toch?

Over mij

Hi! Ik ben Natasja 😉

Ondernemen is voor mij echt een spel, en ik wil altijd winnen!

Ik ben alweer bijna 6 jaar ondernemer in mijn huidige business en heb zowel in dit bedrijf als in mijn vorige bedrijven geleerd dat het ondernemersspel soms keihard kan zijn maar dat als je de regels een beetje weet te buigen het echt een feestje is.

Natuurlijk heb je je als ondernemer aan spelregels te houden maar ik noem mezelf dan ook niet voor niks een EigenWijze Businesscoach 😉

Lees hier meer over mij.

Improviseren kun je leren | Blog | Happy Profit

Wat anderen zeggen

Natasja is een fijne coach die mij echt enorm heeft geholpen.

Op een duidelijke, lekker nuchtere wijze laat ze mij mijn blinde vlekken zien.
Ze heeft hiermee niet alleen mij als ondernemer maar ook mijn business naar een hoger level getild.

Ik ben echt superblij met de geweldige resultaten die ik behaal met haar als coach!


Joyce de Wit
Joycedewitcoaching.nl
Een speelsessie voor serieuze ondernemers? "Kom je bij me spelen?" Zo begon de uitnodiging. 'Jeetje, daar heb ik toch helemaal geen tijd voor...' was mijn eerste reactie. Ik liet de uitnodiging even liggen. Maar....eerlijk? Ik was er wel even aan toe om iets heel anders te doen, even losgerukt te worden uit mijn dagelijkse beslommeringen. Ik heb me aangemeld en daar heb ik geen spijt van gehad. Ik heb belangrijke inzichten gekregen in mijn manier van ondernemen. Bijvoorbeeld dat ik liever de lange, interessante weg neem dan de korte, snelle weg. Dit was echt een eye-opener voor me. Mijn collega-ondernemers kwamen tot heel andere inzichten. Zo interessant. Ik kan het elke ondernemer aanraden. We zijn het spelen verleerd. Laat ons weer kind zijn in deze veel te serieuze wereld. Het komt je bedrijf absoluut ten goede. Enne... als je vanaf nu bellenblaasbellen vanuit mijn tuin ziet opstijgen...weet dan dat ik op dat moment heel hard aan het werk ben.
Nathalie de Waard
Yurnal.nl
Vaak zijn we zo serieus bezig, dat we er te diep in zitten en juist niet de grote lijnen zien die zo belangrijk zijn.
De speelse manier waarop Natasja je tijdens deze workshop aan de slag zet was al heel fijn en leverde daarnaast ook veel inzichten.
Soms een bevestiging van wat ik al wist, soms naar de achtergrond geschoven inzichten en soms nieuwe.
Op een leuke manier, doelgericht bezig zijn.
Werken/ondernemen mag ook leuk zijn.
Daarnaast ook gewoon een toffe middag!

Caroline

Meld je nu aan

Vrijdag 26 augustus 2022

47 ex btw
  • Van 11.00 tot 15.00
  • Inclusief lunch
  • Lol maken verplicht!
Nog 4 plekjes
beschikbaar

We stoppen niet met spelen omdat we ouder worden, maar we worden ouder omdat we niet meer spelen

George Bernhard Shaw

Heb je nog een vraag ?

Happy Profit draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches